AMSS: Putevi klizavi, umeren intenzitet saobraćaja

Na putevima u Srbiji očekuje se umeren intenzitet saobraćaja, a putevi su zbog kiše mokri i klizavi, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Izvor: Beta

Sreda, 25.05.2016.

07:45

Default images
Foto: Thinkstock

Česte promene vremena dovode i do česte pojave odrona, pa AMSS savetuje oprezniju vožnju, najviše duž stenskih useka i klisura.

Prema informacijama Uprave granične policije, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Večeras od 22.00 časa do sutra ujutru biće izmenjen režim saobraćaja na delu državnog puta IB reda broj 10, u smeru Pančevo-Beograd, a za saobraćaj će biti zatvorena desna traka.

Od danas do 27. maja, od 07.00 do 15.00 časova, na delu državnog puta IB reda broj 26, Beograd-Obrenovac, na deonici Umka-Duboko, saobraćaj će se zbog radova odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Danas 15.00 časova počeće radovi na delu državnog puta I A reda broj 1, od petlje Smederevo do petlje Vodanj, pa će biti saobraćaj iz pravca Niša ka Beogradu-petlja Kolari biće zatvoren za saobraćaj.

Na delu državnog puta I A reda broj 1, od petlje Bubanj Potok do tunela "Straževica", saobraćaj je regulisan naizmeničnim propuštanjem vozila.

Od danas će u periodu od 07.00 do 15.00 časova biti izmenjen režim saobraćaja na državnom putu II A reda broj 258, deonica Pečenjevce-Leskovac, zbog radova na krpljenju udarnih rupa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: