SNS: Nemaju šta da ponude osim mržnje prema Vučiću

Srpska napredna stranka se oglasila saopštenjem povodom protesta inicijative “Ne davimo Beograd” zbog rušenja objekata u Savamali.

Izvor: B92

Sreda, 25.05.2016.

20:52

Default images

SNS je navela da je u u pitanju još jedan politički skup, u organizaciji Pajtićeve DS, DSS, Dveri, Radulovićeve i Tadićeve stranke, raznih Veselinovića i Vukadinovića.

“Iz čitave Srbije su uspeli da dovedu jedva 2.000 pristalica, i da skup pokazuje da svi oni zajedno nemaju baš ništa da ponude građanima Srbije, osim mržnje prema Aleksandru Vučiću i svemu što predstavlja prosperitet i razvoj Srbije”, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da će Srpska napredna stranka uložiti još više napora da od Srbije stvori modernu, ekonomski jaku i stabilnu državu, u koju će dolaziti strani investitori i u kojoj će se otvarati nova radna mesta.

"Nastavićemo da se borimo za državu u kojoj će mladi ostajati, a ne bežati iz zemlje, kao što je ranije bio slučaj, zbog korumpiranih političara, koji ni danas ne znaju ništa osim da lažu i mitinguju", dodaju iz SNS.

Ispred Skupštine grada Beograda danas popodne održan je protest povodom rušenja objekata u Savamali u noći između 24. i 25. aprila, u organizaciniji inicijative "Ne da(vi)mo Beograd".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: