Vulin: Nevažno je da li ću biti ministar

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin rekao je da je važno sprovođenje programa koji je izglasan na izborima.

Izvor: Tanjug

Sreda, 25.05.2016.

15:54

Default images
Beta

Upitan da li očekuje poziv premijera za konsultacije o novoj vladi, on je podsetio da je Pokret socijalista sa SNS -om zajedno izašao na izbore i da se njihova ideja i vizija Srbije kao boljeg i pravednijeg mesta za život nije menjala od 2008. godine i da će nastaviti da se bore za takvu Srbiju.

"Sačekaćemo poziv premijera. On je već izneo svoj program u deset tačaka, gde je sabrao najbitnije probleme u Srbiji i u ekspozeu ćemo videti i predlog rešenja za te probleme", rekao je Vulin.

Ministar za rad je, pred početak konferencije povodom Svetskog dana borbe protiv multiple skleroze, rekao novinarima da će Pokret socijalista podržati odluku Aleksandra Vučića kako formirati vladu.

On je dodao da je lista "Srbija pobeđuje- Aleksandar Vučić" ostvarila nezabeležen rezultat i da je sada svima jasno kome je nacija verovala i u kom pravcu nacija hoće da ide.

"Vidite zanimljivo je da su potpuno utihnule priče o pobednicima i gubitnicima na izborima. Vidite da niko više ne pokušava da govori o izbornoj krađi, jer je svima jasno da je ova lista ostvarila nezabeležen rezultat", zaključio je Vulin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: