Putinovo saučešće Asadu: Zločinci koji su uprljali ruke...

Ruski predsednik Vladimir Putin uputio je predsedniku Sirije Bašaru al Asadu telegram saučešća povodom pogibije civila u nizu terorističkih napada u Latakiji.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.05.2016.

23:11

Putinovo saučešće Asadu: Zločinci koji su uprljali ruke...
Getty Images

On je potvrdio spremnost Rusije da nastavi da podržava svoje "sirijske partnere".

Kako navodi Kremlj, Putin je naglasio da je ova tragedija još jedan dokaz varvarske i nehumane prirode terorističkih grupa koje su započele krvavi rat protiv sirijskog naroda", preneo je Tas.

"Predsednik Rusije je još jednom potvrdio spremnost da nastavi saradnju sa sirijskim partnerima u borbi protiv terorističke pretnje i izrazio uverenje da zločinci koji su uprljali ruke krvlju nevinih žrtava neće izbeći kaznu", kaže se u saopštenju Kremlja.

Preko stotinu osoba je poginulo u bombaškim napadima u dva uporišta sirijskog režima - gradovima Džableh i Tartusu, za koje je odgovornost preuzela takozvana Islamska država.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: