"Fantomke" im srušile objekte, sad oni najavljuju tužbu

Neki od vlasnika srušenih objekata u Savamali najavili su tužbu protiv premijera Aleksandra Vučića pošto ih je u medijima označio kao kriminalce.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.05.2016.

21:58

Tanjug

To je prenela televizija N1.

Još uvek se ne zna ko je i po čijem nalogu u noći 25. aprila sa fantomkama na glavi rušio objekte na uglu Hercegovačke i Mostarske ulice, ali je premijer Aleksandra Vučića prošle nedelje rekao da su vlasnici tih objekata u sprezi sa kriminalom.

"Sve tamo, sve to što su dobili, mogu da mi pričaju dal ima ovakav ili onakav papir, sve je stečeno kriminalom i korupcijom, nisu mu ni mama ni tata ostavljali, već prethodni gradski čelnici na lopovluk i kriminal, zato oni i uglavnom ćute, jedan stručnjak ima 64 krivičnih dela", rekao je Vučić.

Zbog ove izjave premijera Vučića očekuje tužba vlasnika nekoliko srušenih objekata u Hercegovačkoj.

Iz preduzeća Transport Peroni istakli su da ta imovina nije stečena kriminalom i korupcijom, već da je reč o porodičnom nasleđu.

"Ovde je bila radionica preduzeća Transport peroni, gde je moj otac inače vlasnik i osnivač ovog preduzeća sedeo do kraja svog života i najviše vremena provodio ovde. Kriminalci su oni koji su ovo uradili 25. i to je jedini kriminal u celoj toj priči i vandalizam koji se dogodio u toj izbornoj noći", rekao je za televiziju N1 Vladimir Marković, direktor preduzeća Transport peroni.

Da nema nijednu krivičnu prijavu i da nikad nije optuživan za bilo koje krivično delo tvrdi i vlasnik Iskre kome je srušeno više od hiljadu kvadratnih metara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: