PS pozvao nadležne da reaguju zbog Radulovića

Pokret socijalista Aleksandra Vulina pozvao je nadležne državne organe da reaguju na postupke lidera pokreta Dosta je bilo Saše Radulovića.

Izvor: B92

Petak, 20.05.2016.

23:29

PS pozvao nadležne da reaguju zbog Radulovića

Kako je saopštio PS, Radulović podržava i nudi pomoć osobi koja putem Tvitera poziva na likvidaciju premijera Aleksandra Vučića i njegove porodice.

Pokret socijalista, navodi se u saopštenju, nije iznenadjen onim što govori i radi Radulović, ali je zabrinut zbog nereagovanja nadležnih državnih organa.

PS u saopštenju upozorava da Radulović na taj način pokušava da poseje seme zla u Srbiji”.

“Spreman je Saša Radulović da potencijalnog ubicu brani I na sudu, a verovtno i abolira kada nekim novim 5. oktobrom dodje na vlast“, stoji u saopštenju PS.

Ističe se i da je Radulović deo jedne orgaizovane grupe koja Srbiju doživljava kao ekonomski teritorijalan i politički plen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: