Obradović: Akcija opozicije u Savamali nije ozbiljna

Funckionerka SNS Marija Obradović ocenila je da broj okupljenih građana na protestu zbog rušenja objekata u Savamali svedoči koliko je ozbiljna akcija opozicije

Izvor: Tanjug

Subota, 14.05.2016.

16:21

Default images

Obradović je rekla da se, prema podacima policije, na današnjem protestu DS, SDS i DSS okupilo ukupno 348 ljudi.

"Ukoliko govorimo o ozbiljnom protestu, mislim da bi tu morao da bude mnogo veći broj ljudi", rekla je Obradović Tanjugu i dodala da to pokazuje da "nema ozbiljne akcije".

Obradović je rekla da kao građanka veruje u institucije i da očekuje da će nadležni organi rešiti slučaj rušenja objekata u Savamali, kao što su rešili i mnoge druge slučajeve u prethodnom periodu.

Ona je dodala i da su nadležni organi pri rešavanju tog, ali i prethodnih slučajeva, bili izloženi velikom pritisku i podsmehu, sumnjičavosti različitih stranaka.

"Verujem da će institucije uspeti da reše ovaj slučaj i istovremeno se nadam da stranke opozicije neće morati da okupljaju 348 ljudi, koliko ih je danas bilo, sve sa snimateljima i novinarima", rekla je Obradović.

Zbog nedavnog rušenja objekata u Savamali, Demokratska stranka održala je protest u Hercegovačkoj ulici, a na njen poziv - i SDS i DSS.

Na skupu je ponovljen zahtev za ostavkom ministra unutrašnjih poslova i drugih odgovornih u MUP-u, kao i krivičnom odgovornošću aktera i inicijatora rušenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: