SNS: Janković da kaže da li je rekao da je prisluškivan

Srpska napredna stranka zamolila je danas zaštitnika građana Sašu Jankovića da konkretno kaže da li je rekao da je prisluškivan, ili nije.

Izvor: Tanjug

Sreda, 11.05.2016.

17:16

Default images

"Podsećamo i njega, i celokupnu javnost, da nije predsednik SNS Aleksandar Vučić gostovao sinoć na televiziji i rekao da je gospodin Janković prisluškivan, već je to uradio upravo Saša Janković", navodi se u saopštenju naprednjaka.

SNS je na taj način reagovao na saopštenje zaštitnika u kojem on ukazuje na svoj izveštaj o nezakonitostima i nepravilnostima u radu policije u noći kada je u Hercegovačkoj ulici u Beogradu srušen jedan broj objekata i navodi da ga treba najpre pročitati, a onda sprovesti preporuke koje sadrži.

"Sve drugo je skretanje pažnje sa tog događaja od ogromnog javnog interesa i zaštitnik građana u tom skretanju pažnje neće učestovati", naveo je Janković.

Premijer Vučić je na pres-konferenciji ranije danas demantovao navode Jankovića da je prisluškivan dok je utvrđivao činjenice o rušenju objekata u Savamali.

Premijer je dodao da će, ako neko slučajno pokaže dokaze da je prisluškivan razgovor Jankovića i šefa gradske policije Veselina Milića, kompletne bezbednosne strukture biti smenjene, ili u protivnom očekuje izvinjenje ombudsmana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: