Nestao mladić iz Novog Pazara

Novopazarska policija, rođaci i komšije tragaju za Asadom Redžepefendićem (22) koji je poslednji put viđen u sredu veče u blizini porodične kuće, piše “Blic”.

Izvor: B92

Petak, 06.05.2016.

07:56

Nestao mladić iz Novog Pazara
foto: facebook

Porodica mladića je policiji prijavila nestanak u četvrtak oko 14 časova, a još nije poznato da li je taj nestanak povezan sa dojavom policiji da telo nepoznate osobe pluta rekom Raškom u blizini robne pijace.

“Po dobijanju dojave policija i vatrogasci su pretražili područje nizvodno od mesta na kojem je navodno primećeno telo, ali ništa nije pronađeno. Potraga je i danas nastavljena, ali bez rezultata. Da li se radi o lažnoj dojavi i da li je to telo lica čiji nestanak je prijavljen trenutno ne znamo”, kažu u policiji.

Porodica nestalog mladića moli sve koji su možda videli Asada da jave policiji ili njima na broj telefona 066/85-20-520.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: