Jovičić: Živković najviše učinio - za sebe

Lider Nove stranke zaista i jeste učinio puno - ali za sebe, saopštio je potpredsednik Izvršnog odbora SNS Aleksandar Jovičić.

Izvor: B92

Petak, 06.05.2016.

22:18

Jovičić: Živković najviše učinio - za sebe
Foto: Tanjug, arhiva

"Kada je Srbiji bilo najteže, Živković je sebi dodeljivao milionske subvencije kako bi napravio vinograd. Kada je Srbiji bilo najteže hapsio je redom i bez osnova, što je dovelo do toga da građani plaćaju odštete tim ljudima u stotinama miliona dinara", istakao je Jovičić.

Nova stranka je ranije danas saopštila da je Živković, "u godini najtežoj za Srbiju, kada je brutalno ubijen premijer Zoran Djinđić, sproveo najuspešniju policijsku akciju 'Sablja' tokom koje je nivo kriminala u Srbiji sveden na minimum". U istom saopštenju te stranke tvrdi se da je Jovičić zaslepljen strahom od Živkovića.

"Kada je Srbiji bilo najteže, Živković se družio sa pripadnicima Zemunskog klana. Da je duže ostao na vlasti ko zna koliko bi Srbiji tek bilo teško. Građani su se o doprinosu Živkovica njihovom životnom standardu i stanju naše države izjasnili više puta, dajući njegovoj partiji epitet kombi-stranke", dodao je Jovičić.

Prema njegovim rečima, ova politika je politika prošlosti, i dokle god je Srpske napredne stranke, ona se neće vratiti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: