Nova: Naprednjacima prevelike oči u strahu od Živkovića

Nova stranka ocenila je, odgovarajući na optužbe SNS, da su "naprednjacima prevelike oči u strahu od Zorana Živkovića i da im se priviđa i ono što ne postoji".

Izvor: Beta

Petak, 06.05.2016.

20:21

Nova: Naprednjacima prevelike oči u strahu od Živkovića

Srpska napredna stranka (SNS) ocenila je skandaloznim "performans" Nove stranke u kojem su na konferenciji na novinare te partije korišćene fantomke.

"Da li ste svesni činjenice da (predsednik Nove) Zoran Živković na konferenciji koristi fantomke sa svojim ljudima, isti onaj čovek koji je sa tom istom fantomkom pljačkao i razarao Srbiju", rekao je potpredsednik Izvršnog odbora SNS Aleksandar Jovičić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Iz Nove stranke odgovorili su da je "Aleksandar Jovičić očigledno toliko zaslepljen strahom da se ne obelodane izvršioci nezakonitog rušenja objekata u Savamali, ali i strahom od Zorana Živkovića, koji je najdoslednije od svih raskrinkavao sve nezakonitosti naprednjačkog kartela, pa mu se čak učinilo i da je predsednika Nove stranke video na današnjoj konferenciji za medije".

Iz Nove stranke podsećaju da Živković nije govorio na današnjoj konferenciji, već su to učinili Vesna Rakić-Vodinelić, Alena Bukilić, Aleksandar Stanković, Aleksandar Simić i Uroš Eleković.

Jovićić je upitao odakle predstavnicima Nove stranke fantomke i da li su ih možda izvukli iz kofera gde su ih odložili nakon "hapšenja Slobodana Miloševića, izručenja Radovana Karadžića i pljačkanja, čak i dece s posebnim potrebama".

Nova stranka odgovorila je da fantomke upotrebljene u današnjem performansu nisu "ispale iz kofera", kako tvrdi Jovičić, već su juče kupljene u trgovinskoj radnji u Masarikovoj ulici u Beogradu po ceni od 600 dinara po komadu.

"Verujemo da će mu ova informacija koristiti, jer je 'fantomka' ono što najbolje opisuje kriminalni karakter delovanja njegove družine", navedeno je u saopštenju.

Odgovarajući na optužbe, Nova stranka je ukazala i da je "Zoran Živković u godini najtežoj za Srbiju, kada je brutalno ubijen premijer Zoran Djinđić, sproveo najuspešniju policijsku akciju 'Sablja' tokom koje je nivo kriminala u Srbiji sveden na minimum".

Nova stranka optužila je ranije danas gradonačelnika Beograda Sinišu Malog da prikriva osobe koje su sa fantomka na glavama rušile objekte u Savamali i dodala da iza rušenja u Hercegovačkoj ulici stoje ljudi bliski gradonačelniku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: