SNS: Živković sa istom tom fantomkom pljačkao Srbiju

Srpska napredna stranka (SNS) saopštila je da je skandalozan "performans" Nove stranke u kojem su na konferenciji na novinare te partije korišćene fantomke.

Izvor: B92

Petak, 06.05.2016.

17:27

Default images

"Da li ste svesni činjenice da (predsednik Nove) Zoran Živković na konferenciji koristi fantomke sa svojim ljudima, isti onaj čovek koji je sa tom istom fantomkom pljačkao i razarao Srbiju?", rekao je potpredsednik Izvršnog odbora SNS Aleksandar Jovičić na konferenciji za novinare u Beogradu.

On je upitao odakle predstavnicima Nove stranke fantomke i da li su ih možda izvukli iz kofera u koje su ih odložili nakon "hapšenja Slobodana Miloševića, izručenja Radovana Karadžića i pljačkanja, čak i dece s posebnim potrebama".

Jovičić je naveo i da SNS insistira na tome da se ispita rušenje bespravnih objekata u Savamali i dodao da je to posao za tužilaštvo i policiju.

Nova stranka optužila je ranije danas gradonačelnika Beograda Sinišu Malog da prikriva osobe koje su rušile objekte u Savamali i dodala da iza rušenja u Hercegovačkoj ulici stoje ljudi bliski gradonačelniku.

Predstavnici te partije, ali ne i Živković nosili su danas fantomke na konferenciji za novinare.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: