Kameron: Neću se izviniti Trampu

Dejvid Kameron izjavio je da se neće izviniti Donaldu Trampu zbog izjave u kojoj je Trampov predlog zabrane ulaska muslimana u SAD nazvao "glupim i pogrešnim".

Izvor: B92

Četvrtak, 05.05.2016.

14:43

Kameron: Neću se izviniti Trampu
Foto: Gettyimages

Komentar britanskog premijera je usledio nakon Trampove izjave da će, "ako uspe da postane predsednik SAD-a, zabraniti ulazak muslimana u Ameriku", prenosi Rojters.

"Neću promeniti svoj stav o ovoj ideji. Potpuno je jasno da je takva ideja bila, ostala i biće pogrešna, tako da je i moj stav jasan", rekao je Kameron na pitanje novinara da li bi se sada izvinio.

Kameron je ipak izrazio poštovanje prema Trampovoj istrajnosti u kampanji za stranačku nominaciju, od koje su odustali njegovi konkurenti Ted Kruz i Dzon Kasić, prenosi Rojters.

"Znam koliki je napor u pitanju i kroz šta sve treba da se prođe u toj trci za predstavljenje svoje stranke na opštim izborima i to zaslužuje moje poštovanje" rekao je Kameron.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: