BG: Udes autobusa i vozila auto-škole, dvoje povređenih

U sudaru automobila auto-škole i autobusa sa linije 42 koji se dogodio na Kanarevom brdu u Beogradu povređene su dve osobe, saznaje "Blic".

Izvor: Blic

Četvrtak, 05.05.2016.

12:18

Default images

"Autobus sa linije 42 sudario se sa vozilom jedne auto-škole. Do kontakta je došlo jer je vozilo auto-škole izletelo našem vozaču, i on nije imao drugog rešenja nego da zakoči i došlo je do udarca. Nažalost, putnici su se povredili ali pretpostavljamo da se ne radi o težim povredama jer su svesni ušli u vozilo Hitne pomoći", rekao je za "Blic" Drago Tošić ispred konzorcijuma privatnih prevoznika.

Iz službe Hitne pomoći kažu da su dve osobe prevezene u Urgentni centar.

"Dve osobe koje su se nalazile u autobusu povređene su i prevezene u Urgentni centar, najverovatnije se radi o povredama glave", rečeno je u službi Hitne pomoći.

Još jedna saobraćajna nezgoda dogdila se na Zrenjaninskom putu kod ulaska u zatvor "Padinska skela" oko 11.20 sati i tu su povređene dve ženske osobe, rekli su u Hitnoj pomoći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: