Tužilaštvo: Nalog policiji za istragu rušenja u Savamali

Više javno tužilaštvo dalo je nalog policiji da istraži slučaj rušenja objekata u Savamali i dostavi izveštaj o utvrđenim činjenicama.

Izvor: B92

Četvrtak, 05.05.2016.

11:22

Tužilaštvo: Nalog policiji za istragu rušenja u Savamali
Tanjug

"Policiji je dat nalog za prikupljanje potrebnih obaveštenja i nakon što nam stigne izveštaj donećemo odluku o daljem postupanju", precizirali su u tužilaštvu.

Mediji su preneli da su osobe sa fantomkama 25. aprila, u delu Savamale na prostoru koji se nalazi na uglu Hercegovačke i Mostarske ulice, porušila objekte u tom delu grada i maltretirale građane.

Na to je ukazao i Poverenik za informacije od javnog značaja Rodoljub Šabić, posle čega je dobio anonimne pretnje da će se "susresti sa ljudima koji su nosili fantomke".

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je u sredu da "niko još nije utvrdio šta se dešava u Savamali".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: