Noć u BG: Dva udesa, lakše povređena dva pešaka

U dve saobraćajne nesreće tokom protekle noći u Beogradu su lakše povređena dva pešaka, a incidenata sa težim posledicama nije bilo.

Izvor: B92

Četvrtak, 05.05.2016.

07:41

Noć u BG: Dva udesa, lakše povređena dva pešaka
Tanjug

Hitna pomoć tokom noći obavila je 115 intervencija, a 12 slučajeva bilo je na javnom mestu, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima Vidikovačkom vencu sinoć oko 21.00 čas oboren je pešak koji je prevezen na VMA, dok je druga osoba povređena u Bulevaru Kralja Aleksandra, ali je posle ukazane pomoći odbila dalji tretman.

Od hroničnih bolesnika tokom noći najviše tegoba imali su astmatičari, osobe sa visokim pritiskom i srčanim oboljenjima.

Hina pomoć juče je intervenisala u 154 slučajeva, od kojih je 57 bilo na javnom mestu, a zabeleženo je ukupno šest saobraćajnih nesreća.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: