AMSS: Bez većih problema na saobraćajnicama

Na glavnim državnim putevima u Srbiji saobraćaj je trenutno slabijeg intenziteta, a na naplatnim rampama nema dužih zadržavanja, saopštio je AMSS.

Izvor: B92

Četvrtak, 05.05.2016.

08:16

Default images
Thinkstock

Voda, nanosi zemlje, mulja i kamena uklonjeni su sa pojedinih deonica u području Smedereva i na autoputu kod Kolara gde su bili naneti u oluji prošle noći.

Potreban je oprez kroz stenske useke i klisure gde iznenadni odroni u velikoj meri mogu da ugroze bezbednost u vožnji.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične Policije RS, na graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 30 min.

Na autoputu između Begaljičkog Brda i petlje Mali Požarevac, u smeru Beograd - Niš, najavljeni su radovi na asfaltiranju oštećenog kolovoza, a saobraćaj će se odvijati krajnjom levom brzom saobraćajnom trakom.

Saobraćaj će do 18. maja povremeno biti obustavljen na putu Raška - Jarinje, uz naizmenično propuštanje vozila.

Zbog radova na putu Beograd - Lazarevac, od Orlovače do Rušnja zbog radova će biti izmenjen saobraćaj, i vozila će se propuštati naizmenčno.

Saobraćaj je obustavljen zbog aktivnog klizišta "Carevac" na putu Dub - Kostojevići i vozila se usmeravaju na alternativne pravce.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: