Đurđević: Laž, glasanje u Vranju normalno

Predsednik RIK Dejan Đurđević demantuje da je glasanje na biračkom mestu 24 prekinuto jer je jedan birač došao da glasa s unapred zaokruženim listićem.

Izvor: Beta

Sreda, 04.05.2016.

13:30

Đurđević: Laž, glasanje u Vranju normalno
Foto: Tanjug

Kako kaže, glasanje na tom biračkom mestu nije prekinuto i glasa se normalno.

"Upravo sam zvao koordinatora RIK za Pčinjski okrug, koji živi u Vranju, on je na terenu i kaže da je to laž. Glasanje se odvija normalno", rekao je Đurđević.

Isto je navela i koordinatorka za praćenje parlamentarnih izbora u Vranju Maja Jović.

Ona je agenciji Beta rekla da je radno telo za praćenje ponovljenih parlamentarnih izbora u Vranju dobilo potvrdu od članova biračkog odbora na biračkom mestu 24 u Osnovnoj školi "Dositej Obradović" u Vranju da se galsanje odvija neometano.

"Sve je u redu. Ponovljeno glasanje za parlamentarne izbore odvija se bez problema na oba biračka mesta - i u Osnovnoj školi 'Dositej Obradović' i u selu Gornji Vrtogoš", navela je Maja Jović.

U Vranju se danas osim na pomenuta dva biračka mesta. glasa i na biračkom mestu 99 u selu Tesovište.

"Na biralištu 24 u Vranju glasanje je prekinuto, jer je utvrđeno da je jedan birač došao da glasa s unapred zaokruženim kandidatom na listiću", javio je ranije "Blic".

Glasanje za novi saziv republičkog parlamenta ponavlja se na 15 od ukupno više od 8.000 biračkih mesta u Srbiji - na pet biračkih mesta u Nišu, na po dva biračka mesta u Beogradu, Jagodini, Vranju i na po jednom u Bačkoj Topoli, Sremskim Karlovcima, Kladovu i Užicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: