BG: Upucao jednu osobu, pobegao pa uhapšen sa drogom

D.A. (1976) uhapšen je u beogradskom naselju Kaluđerica nakon što je u sredu ujutru ranio u nogu 45-godišnjeg muškarca.

Izvor: B92

Sreda, 04.05.2016.

14:02

BG: Upucao jednu osobu, pobegao pa uhapšen sa drogom
foto: MUP

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova, D.A. je uhapšen za “nepunih 20 minuta”, pošto je prethodno ranio jednu osobu i pobegao.

“Policijski službenici Interventne jedinice - 92 su odmah po prijavi zaustavili automobil iz kog je D.A. istrčao i krenuo da beži, ali ga je policija sustigla i uhapsila. Prilikom pregleda kod osumnjičenog su pronađeni pištolj i paket sa materijom bele boje za koju se sumnja da je „spid“. Takođe, u vozilu je pronađeno 106 grama materije bele boje za koju se sumnja da je „spid“, paket sa 20 grama materije zelene boje za koju se sumnja da je marihuana i vaga za precizno merenje”, navodi se u saopštenju.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: