Glasanje u Vranju na "popravnom" ipak po protokolu

Iako je "Blic" preneo da je u Vranju prekinuto glasanje na ponovljenim vanrednim parlamentarnim izborima ta vest je potom demantovana.

Izvor: B92

Sreda, 04.05.2016.

12:52

Glasanje u Vranju na
Tanjug

Navedeno je da je na biralištu broj 24 glasanje prekinuto jer je utvrđeno da je jedan birač došao da glasa s unapred zaokruženim kandidatom na listiću.

Da izborni dan protiče u najboljem redu rekao je i predsednik Republičke izborne komisije Dejan Đurđević.

Zbog održavanja ponovljenih izbora na biračkom mestu 24 u Osnovnoj školi "Dositej Obradović" u Vranju učenici nisu pohađali nastavu.

Na tri glasačka mesta u Vranju, Gornjem Vrtogošu i Tesovištu na vreme su počeli ponovljeni izbori za narodne poslanike i odbornike lokalnog parlamenta.

Na biračkim mestima 24 u Vranju, 65 u Gornjem Vrtogošu i 99 u Tesovištu promenjen je sastav biračkih odbora i pojačan je nadzor nad ponovljenim glasanjem.

Tok izbornog dana pratite u posebnoj vesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: