Izetbegović na vaskršnjem prijemu kod vladike Grigorija

Vladika zahumsko-hercegovacki i primorski Grigorije, administrator Mitropolije dabrobosanske, priredio je vaskršnji prijem u sedištu Mitropolije u Sarajevu.

Izvor: B92

Utorak, 03.05.2016.

00:33

Izetbegović na vaskršnjem prijemu kod vladike Grigorija
Foto: Beta, AP

Prijemu je prisustvovao predsedavajući i Predsedništva BiH Bakir Izetbegović, kao i izaslanik RS Miladin Dragičević.

Vladika Grigorije je na prijemu poručio da se moli za mir, sreću i blagostanje ljudi svih vera i nacija.

"Isus Hrist u svakom vremenu jeste i znači isto - mir i život i stoga moja današnja poruka jedino može biti poruka mira i života", rekao je vladika Grigorije u obraćanju predstavnicima crkava i verskih zajednica, političkog, verskog i društvenog života BiH i diplomatskog kora.

Prijemu su prisustvovali i ruski ambasador u BiH Petar Ivancov, kao i zastupnica u Parlamentu BiH Aleksandra Pandurević.

Kako su preneli mediji u BiH, Bakir Izetbegović se oprobao u tradicionalnom tucanju jaja, ali je izgubio i od vladike Grigorija i od ruskog ambasadora Petra Ivancova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: