Oblačno sa kišom, vetrovito i svežije

U Srbiji će biti oblačno i svežije s kišom, ponegde i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom dok se veća količina padavina očekuje na jugozapadu i jugu Srbije.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 02.05.2016.

01:00

Oblačno sa kišom, vetrovito i svežije
Foto: Gettyimages

Duvaće umeren, povremeno jak jugoistočni i istočni vetar, na jugu Banata sa olujnim udarima, a na severozapadu zemlje severoistočni vetar.

Jutarnja temperatura kretaće se od 8 do 13, najviša dnevna od 14 do 18 stepeni.

I u Beogradu će biti oblačno s kišom, vetrovito i svežije. Duvaće umeren, povremeno jak jugoistočni i istočni vetar. Jutarnja temperatura biće oko 12 a najviša dnevna oko 16 stepeni.

U Srbiji će u utorak i sredu biti oblačno i hladnije, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima, a veća količina padavina očekuje se u utorak i to na jugoistoku i istoku zemlje. Zatim do kraja nedelje biće promenljivo oblačno i toplije, ponegde s kratkotrajnom kišom ili pljuskovima s grmljavinom.

U Beogradu će u utorak i sredu biti oblačno i hladnije, povremeno s kišom. Zatim do kraja nedelje predviđa promenljivo oblačno i toplije, povremeno sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima sa grmljavinom.Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 2. maja 2016.

Usled nepovoljnog uticaja biometeorološke situacije cerebrovaskularnim bolesnicima, astmatičarima i reumatičarima se savetuje posebna opreznost.

Od meteoropatskih reakcija mogući su bolovi u kostima i zglobovima, pospanost i promenljivo raspoloženje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: