Đorđević obišao vojsku i tucao se jajima s vojnicima /FOTO

Ministar odbrane Zoran Đorđević obišao je kopnenu zonu bezbednosti uz administrativnu liniju sa Kosovom i razgovarao sa vojnicima.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 02.05.2016.

18:24

Đorđević obišao vojsku i tucao se jajima s vojnicima /FOTO
Foto: Tanjug

Đorđević je razgovarao sa vojnicima anagažovanim u bazi Dobrosin i objektu Tašlak kod Bujanovca.

"Uverili smo se i danas da je Vojska spremna da redovno obavlja svoje zadatke na administrativnoj liniji", rekao je Đorđević koji je u bazi Dobrosin prisustvovao pokaznoj vežbi "Postupak baze u slučaju napada i intervencija ka ugroženom organu obezbeđenja".

Tokom obilaska baze i tradicionalnog kucanja uskršnjim jajima, on je u razgovoru s pripadnicima vojske najavio da će i dalje činiti sve da njihov materijalni položaj bude bolji.

Đorđević je izrazio zadovoljstvo uspešnim izvođenjem vežbe dodavši "da je Vojska spremna i sposobna da sačuva našu zemlju", saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Kopnena zona bezbednosti je duga 382 kilometra i široka pet kilometara, a na njenom obezbeđivanju angažovani su pripadnici Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: