Tramp želi da sakuplja novac za republikance

Biznismen Donald Tramp izjavio je da će, ako postane predsednički kandidat Republikanske partije, skupiti novac za republikanske kandidate za Senat.

Izvor: B92

Nedelja, 01.05.2016.

23:25

Tramp želi da sakuplja novac za republikance
Foto: Beta/AP

Tramp je rekao u Indijani da je takmičenje na republikanskim izborima za predsedničku nominaciju "gubljenje vremena" koje bi mogao bolje da provede sakupljajući novac za kampanju.

On je ranije često isticao da sam finansira svoju predsedničku kampanju.

Iako Tramp nije organizovao tradicionalne akcije prikupljanja novca i nema finansijski tim koji bi obezbedio sredstva, na sajtu njegove kampanje nalazi se veliko, crveno dugme za "donacije".

Prema zvaničnim podacima, Tramp je prikupio više od 9,5 miliona dolara.

Trampov savetnik Pol Manafort najavio je na američkoj televiziji Si-Bi-Es (CBS) da će sledeće nedelje biti održani sastanci u okviru Trampove kampanje o saradnji s "liderima Republikanske partije i raznim odborima kako bi pomogli da se sakupi novac za njih".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: