Gazijantep: Policajac ubijen u eksploziji, ranjeno 23

Jedan policajac je ubijen, a 23 ljudi je ranjeno jutros u napadu automobilom bombom ispred sedišta policije u jugoistočnom turskom gradu Gazijantepu.

Izvor: B92

Nedelja, 01.05.2016.

11:49

Gazijantep: Policajac ubijen u eksploziji, ranjeno 23
Foto: Tanjug

AP je preneo saopštenje guvernera Gazijantepa Alija Jerlikaje koji je naveo da je u eksploziji ranjeno 19 policajaca i četvoro civila.

Za sada niko nije preuzeo odgovornost za napad, a prema nepotvrđenim navodima nakon eksplozije začula se pucnjava iz automatskog oružja.

Policijska stanica nalazi se blizu vladinih zgrada, uključujući sedište guvernera i gradonačelnika.

Rojters je preneo da su na snimku koji je objavio CNN Turk prikazani delovi uništenog vozila u blizini kapije i nekoliko vozila hitne pomoći i vatrogasne službe na mestu eksplozije, za koju je navedeno da se osetila kilometrima daleko i polupala prozore na okolnim zgradama.

Osim toga, jedan muškarac poginuo je u centru Istanbula, gde je tokom protesta povodom Praznika rada došlo do sukoba demonstranata i policajaca.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: