AMSS: Veći oprez u vožnji zbog kiše

Zbog kiše koja trenutno pada u zapadnim i centralnim krajevima Srbije i kolovozi su mokri, iz AMSS savetuju večeras vozačima veći oprez u vožnji.

Izvor: B92

Nedelja, 01.05.2016.

19:11

Default images
Foto: Thinkstock

Iz AMSS-a upozoravaju da će mokri kolovozi, prema najavama metereologa, biti i u ostalim krajevima Srbije, jer se i tamo tokom večeri prognozira kiša sa povremenim pljuskovima.

U saopštenju AMS S-a se navodi i da uskršnje veče protiče u znaku slabijeg saobraćaja, sa manjim brojem vozila na putevima u Srbiji.

Prema najnovijim informacijama Uprave granične Policije, na našim putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Iz AMS S-a podsećaju da će 5. maja na državnom putu I B reda broj 27, Loznica - Zavlaka, deonica Krst - Zavlaka doći do potpune obustave saobraćaja od devet do 18 sati zbog izvođenja radova na periodičnom održavanju.

Alternativni pravci za sva vozila su državni put II A reda broj 139 Krst – Krupanj i državni put II A reda broj 137 Krupanj – Zavlaka.

Do izmene režima saobraćaja doći će i na državnom putu I B reda broj 22, Beograd - Lazarevac, deonica Orlovača - Rušanj, od 4. do 18. maja, zbog izvođenja radova na mašinskom iskopu putnih kanala.

Tokom izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem.

Do srede, 4. maja nije predviđeno potpuno zaustavljanje saobraćaja na Autoputu E80, Niš - Dimitrovgrad (granica sa Bugarskom), deonica od Čiflika do Staničenja.

Prema podacima Uprave saobraćajne Policije prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirano je 66 saobraćajnih nezgoda, u kojima je 30 lica povređeno, a dve osobe su smrtno stradale.

U Beogradu je zabeleženo 25 saobraćajnih nezgoda u kojima je šest osoba povređeno, a jedna osoba je poginula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: