PS: Laž ne može da izbriše Brankovića sa biračkog spiska

Sretan Branković se nalazi na biračkom spisku i nikakva laž ga sa tog spiska ne može izbrisati, kao ni ostale Srbe sa KiM, saopštio je Pokret socijalista.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 01.05.2016.

22:39

PS: Laž ne može da izbriše Brankovića sa biračkog spiska

Povodom ranijih tvrdnji DS S da Branković, prema podacima koje je sam izneo u javnosti, nije imao pravo glasa i da nije upisan u birački spisak, PS je upitao "koliko laži je spremna da izrekne Demokratska stranka Srbije u očajničkoj borbi za izborni cenzus"?

"Sramno je da oni koji ne mogu glasovima građana da pređu cenzus, to pokušavaju da učine lažima. Još sramnija je njihova spremnost da zarad ličnog interesa oblate jednog uglednog domaćina sa Kosova i Metohije, Sretana Brankovića", kaže se u saopštenju.

PS kaže da je DS S spremna da "izbriše Brankovića i sa biračkog spiska u kom se nalazi, kao što je spremna da se odrekne svih Srba sa Kosova i Metohije zarad sopstvenih fotelja i privilegija".

"Ne može DS S da prihvati da Srbi sa Kosova i Metohije glasaju za one koji brinu o njima, a ne za one koji su ih godinama koristili za svoja politička potkusurivanja", navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: