Vučić: "Mrtav glasač" od 144 godine je Sretan iz Vitine

Lider SNS Aleksandar Vučić kaže da se čovek za kojeg opozicija tvrdi da je "fantomski birač" od 144 godine zove Sretan Branković i da ima 44 godine.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 01.05.2016.

10:46

Vučić:
Foto: Tanjug

Kako kaže, Branković je iz sela Grča, opština Vitina, a "zaplet" je nastao zbog greške u matičnom broju.

On je u razgovoru sa novinarima na Banjici primetio da je to bila jedina konkretna primedba koja se čula na protestu opozicije i da se pokazalo da ni ta jedna ne odgovara istini.

"Čovek je stamen, dobrog zdravlja i javnost će imati prilike da ga vidi uskoro", rekao je Vučić.

On je dodao da je Branković glasao za SNS, kao što je 70 odsto Srba na Kosovu glasalo za SNS.

"Postoji čovek, zove se Sretan .On je zaista glasao, ne stidi se da kaže i za koga. Moja lista je tamo osvojila 70 odsto glasova Srba i veoma sam ponosan zbog toga. A OEBS je saopštio da je sve proteklo dobro na izborima", rekao je.

"Toliko o njihovim bezočnim i besmislenim neistinama, jer to je bila njihova jedina konkretana primedba", rekao je Vučić.

Premijer Vučić kaže da je uveren da će sve biti u redu kada opozicija "pritiskom ’ugura’ još jednu stranku u parlament i dočepa se skupštinskih privilegija“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

121 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: