Vulin: Vučić podjednako voli svako selo i čoveka

Vlada Srbije želi da svaki deo Srbije bude bar približno pođednako razvijen, izjavio je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

Izvor: B92

Nedelja, 10.04.2016.

21:07

Vulin: Vučić podjednako voli svako selo i čoveka
Foto: Beta

Osim toga, on je tokom obilaska Malog Zvornika poručio građanima da sami pokažu koliko im je stalo do opštine u kojoj žive, a da će Vlada Srbije biti tu da ih podrži i da se zalaže.

"Došao sam ovde iz poštovanja prema vama i ljudima koji vas vode, ali ne može nikome da više stane do Malog Zvornika nego vama. Vi ste ti koji moraju da odluče s kim će da žive, kako će da žive i ko će da ih vodi", rekao je Vulin.

"Ja sam tu ispred Vlade Srbije da kažem da ćemo biti uz vas i vaš izbor i mi ćemo poštovati to što izaberete i da ćemo učiniti ono što je do nas da vam pomognemo da se razvijete i imate bolju opštinu, ali ne bez vas i vaše, želje, vaše ljubavi prema svojoj opštini", rekao je predsednik PS.

Prema rečima Vulina, Vlada će se boriti da svaki deo Srbije bude bar približno pođednako razvijen, jer je to je njena briga.

"Vaša briga je da sačuvate ovo što imate, da povećate i da unapredite. Za to se borimo na ovim izvborima. Vi ste videli i znate da čovek koji nas vodi, Aleksandar Vučić podjednako voli svako selo i svakog čoveka", rekao je Vulin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: