Stefanović: Biće istražen slučaj rušenja u Savamali

Ministar unustrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da će biti istražen slučaj rušenja objekata u delu Savamale.

Izvor: B92

Subota, 30.04.2016.

12:23

Stefanović: Biće istražen slučaj rušenja u Savamali
Foto: Tanjug

"Policija je dobila zahtev Tužilaštva i postupamo u skladu sa zahtevima tužioca, pre svega za prikupljanje svih obaveštenja koja su potrebna za ovaj slučaj", rekao je Stefanović novinarima.

On je dodao će taj slučaj "svakako biti istražen".

Prijavu o incidentima dobio je i poverenik Rodoljub Šabić, koji je u sredu zatražio od gradske uprave objavljivanje svih relevantnih informacija o rušenju tog dela Savamale, na uglu Hercegovačke i Mostarske ulice.

Pozivajući se na informacije dobijene od građana, Poverenik navodi da je u noći 25. aprila tridesetak maskiranih ljudi s "fantomkama" i naoružani palicama, srušilo objekte koje, kako se navodi, koriste privatnici na površini od oko 1.000 kvadratnih metara.

Grad Beograd nije učestvovao u rušenju objekata u Hercegovačkoj ulici, saopštila je služba za informisanje Gradske uprave grada Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: