Jovičić: Lažne demokrate podržavaju lažne nacionaliste

Potpredsednik Izvršnog odbora SNS Aleksandar Jovičić izjavio je da lažne demokrate daju podršku i pozivaju svoje simpatizere da daju glas lažnim nacionalistima.

Izvor: Tanjug

Petak, 29.04.2016.

19:33

Default images

"Naime jedna, makar na papiru i rečima, proevropska građanska stranka poziva svoje glasače da daju podršku klerikalnim nacionalistima koji su striktno protiv Evropske unije”, navodi Jovičić.

To je, kako kaže, nešto što se u drugim zemljama ne može zamisliti ni u najluđem snu, a za Demokratsku stranku u Srbiji ne predstavlja nikakav problem.

On je dodao i da su građani u prilici da vide “šta se krije iza svih laži, manipulacija i praznih priča koje im lideri opozicije plasiraju svakoga dana”.

"Lažne demokrate daju podršku i pozivaju svoje simpatizere da daju glas lažnim nacionalistima. Jasno je šta je jedini zajednički sadržalac u ovom slučaju, a to je da su lažni", poručio je Jovičić.

On smatra da su to stranke bez ikakve ideologije, ideje i vrednosti, ni na levici ni na desnici, "već samo na putu beskrupulozne borbe za fotelje, prilike da se i ponovo čerupa državni budžet, da se ponovo potkradaju građani, da se opet voze službeni automobili, pljačkaju razvojne banke, nameštaju ortački poslovi".

Prema njegovim rečima, konačno su prave namere ogoljene, ali građani Srbije su tome rekli dosta i ponoviće im to i 4. maja, kada će biti održani ponovljeni izbori na 15 biračkih mesta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: