Nesreća kod Smedereva, teško povređen vozač traktora

Vozač traktora (34) zadobio je teške telesne povrede opasne po život, a putnik lakše povređen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila obilaznici oko Smedereva.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.04.2016.

14:28

Default images

Do nezgode je došlo tako što je šleper "mercedes", beogradskih registarskih oznaka, koji se kretao obilaznicom iz smera Beograda prema Železari "Smederevo", udario u zadnji deo prikolice koja je bila prikačena na traktor, saopštila je Policijska uprava Smederevo.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi teško je povređen vozač traktora (34) iz okoline Smedereva, koji je prevezen u Urgentni centar u Beogradu.

Uviđaj na mestu udesa izvršio je zamenik osnovnog javnog tužioca u Smederevu, uz pomoć pripadnika saobraćajne policije.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, Osnovnom javnom tužilaštvu biće podneta krivična prijava protiv vozača šlepera (39) iz Beograda.

Saobraćaj na obilaznici oko Smedereva bio je u prekidu do 11:30, kada je normalizovan, piše u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: