"Patka sa fantomkom" brani Savamalu

Inicijativa "Ne davimo Beograd" postavila je žutu patku s fantomkom na platou ispred Skupštine Grada Beograda u znak protesta zbog rušenja objekata u Savamali.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.04.2016.

15:40

Foto: Facebook/Ne davimo Beograd

Predstavnik te inicijative Dobrica Veselinović kaže da su to uradili da bi još jednom podsetili gradonačelnika Beograda Sinišu Malog da ne može da ignoriše ono što se dešava u tom delu grada.

Policija je pokušala da ukloni patku, ali to im nije pošlo za rukom zbog njene veličine i težine, pa su to učinile gradske komunalne službe.

Odbornici Skupštine grada Beograda odbacili su predlog DS da se u dnevni red uvrsti informacija o rušenju privatnih objekata u četvrti Savamala u Beogradu.

Navodi o ljudima sa fantomkama, maltretiranju ljudi i nedolaska policije prilikom rušenja objekata u Savamali, biće provereni, najavio je zaštitnik građana.

Poverenik Rodoljub Šabić pozvаo je grаdske vlаsti dа objаve sve informаcije o okolnostimа rušenja dela Savamale u noći 25. аprilа.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: