Mihajlović: Pajtić ne može da prežali gubitak vlasti

Najava predsednika DS Bojana Pajtića da će organizovati nemire nije ništa drugo nego nastavak njihove politike prizivanja "ukrajinskog scenarija" u Srbiji.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 28.04.2016.

22:08

Mihajlović: Pajtić ne može da prežali gubitak vlasti
Foto: Tanjug, arhiva

To je izjavila potpredsednica SNS Zorana Mihajlović.

"Pajtić, koji preti nasiljem na ulicama, ovim pokušava da opravda svoj lični nesupeh i neuspeh svoje stranke na izborima na kojima je jedva preskočio cenzus, iako je iz sveg glasa najavljivao dvocifreni učinak. Time pokazuje i na šta je sve spreman samo da bi sačuvao vlast", kaže Mihajlovićeva u saopštenju.

Potpredsednica SNS ističe i da u demokratskim državama građani odlučuju na izborima, a ne na ulicama.

"Srbiji je dosta demonstracija i nasilja. Pustite institucije da rade svoj posao i sprovedu volju građana. Srbija se neće vratiti u svađalačku retoriku sa bilo kakvim sastavom parlamenta, jer Srbija ide napred", kaze Mihajlović.

Ona dodaje i da Pajtić ovakvim najavama pokazuje da ne može da prežali što posle 16 godina nije više na vlasti u Vojvodini.

"Pajtić očigledno ne može da prihvati činjenicu da je lista 'Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje' osvojila apsolutnu pobedu u Vojvodini i da je naša lista osvojila apsolutnu pobedu na parlamentarnim izborima", dodaje Zorana Mihajlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: