KiM: Bomba u dvorištu kuće poslaničkog kandidata

U dvorištu porodične kuće kandidata za poslanika u Skupštini Srbije Slaviše Ristića u selu Jagnjenica u opštini Zubin Potok pronađena je neeksplodirana bomba.

Izvor: Tanjug

Utorak, 26.04.2016.

19:34

Default images

Kosovska policija trenutno vrši uviđaj.

Kako je Tanjugu rekao regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić, policijskoj stanici u Zubinom Potoku u 14.15 sati prijavljeno je da je u dvorištu porodične kuće S.R. pronađena neeksplodirana ručna bomba.

"Policijske jedinice su izašle na lice mesta radi vršenja uviđaja. Lice mesta je obezbeđeno od strane policijskih patrola i trenutno se čeka dolazak specijalizovanih ekipa EOD tima koji će preduzeti dalje mere“, rekao je Bojić.

Kandidat za narodnog poslanika u Skupštini Srbije Slaviša Ristić potvrdio je u izjavi Tanjugu da je u dvorištu njegove porodične kuće pronađena neaktivirana ručna bomba.

Ristić je rekao da je bombu danas u dvorištu primetila njegova supruga i da je verovatno bačena u nedelju uveče, kada je i pucano na njegovu kuću.

"Verovatno je od iste večeri kad je napadnuta kuća da je bačena bomba koja nije aktivirana. Ne verujem da je neko bacio naredne večeri ili nesto slično, to je moja pretpostavka“, rekao je Ristić.

Ristić za ovaj incident ne vidi drugi motiv osim političkog.

Nepoznate osobe ispalile su u nedelju uveče više hitaca iz automatskog oružja na pomoćne prostorije porodične kuće Slaviše Ristića, povređenih lica nije bilo, ali je pričinjena materijalna šteta na pomenutom objektu.

Kosovska policija pokrenula istragu i ovaj slučaj je okarakterisan kao krivično delo izazivanja opšte opasnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: