PIK: Biračka mesta otvorena na vreme

Sva biračka mesta u Vojvodini otvorena su jutros u 7.00, uz male tehničke probleme, izjavila je članica Pokrajinske izborne komisije (PIK) Jelena Zlojutro.

Izvor: B92

Nedelja, 24.04.2016.

09:45

PIK: Biračka mesta otvorena na vreme
Foto: Tanjug

"Sva biračka mesta u Vojvodini otvorena su na vreme u svim okruzima uz male tehničke probleme koje smo rešili u hodu, tako da se glasanje za sada neometano obavlja na svim biračkim mestima", kazala je novinarima Jelena Zlojutro.

Predsednik Gradske izborne komisije u Novom Sadu Slobodan Milošević rekao je agenciji Beta da su u glavnom gradu Vojvodine otvorena sva biračka mesta.

"Do nas nije stiglo ništa o nepravilnostima, sve protiče u redu", rekao je Milošević.

Jedna građanka kazala je agenciji Beta da nije na vreme otvoreno biračko mesto na kojem ona glasa, jer je nedostajao izvestan broj listića.

Radio-televizija Vojvodine je javila da dva biračka mesta u Somboru nisu otvorena na vreme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: