Uhapšen osumnjičeni za ubistvo navijača u Čačku

Policija u Čačku je saopštila da je uhapsila D. B. (1995), zbog osnovane sumnje da je, tokom sukoba navijača, počinio ubistvo.

Izvor: B92, RTS

Subota, 23.04.2016.

12:30

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo navijača u Čačku

Noćas je u Čačku došlo do sukoba dve grupe mladića, a jedna osoba je preminula u bolnici od zadobijenih povreda dok je druga povređena, potvrđeno je RTS-u u čačanskoj policiji.

Iz MUP-a je saopšteno da je D. B. uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je rano jutros na Gradskom trgu u Čačku počinio krivično delo teškog ubistva dvadesetjednogodišnjeg mladića.

Kako se navodi u saopštenju policije, u tuči dve grupe mladića, koja se dogodila noćas, oko tri časa posle ponoći, dvadesetjednogodišnjem mladiću oštrim predmetom nanete su povrede od kojih je preminuo, dok je jedan mladić lakše povređen

Policija je uhapsila i B. M. (1995) iz Čačka zbog postojanja osnova sumnje da je učestvovao u sukobu, dok se za još jednom osobom intenzivno traga.

Policija poručuje i da nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.

Na sajtu Superlige Srbije je objavljeno da se nakon tragičnog događaja odlaže prvenstvena utakmica između Borca i Crvene zvezde koja je bila zakazana za danas.

Ističe se da je odluka doneta nakon konsultacija sa fudbalskim klubovima Borcem i Crvenom zvezdom, Fudbalskim savezom Srbije i Ministarstvom unutrašnjih poslova.

"Direktor Superlige doneo je odluku da se utakmica 32. kola Superlige Srbije između Borca i Crvene zvezde odloži", navodi se na sajtu Superlige.

Novi termin odigravanja ove utakmice biće naknadno utvrđen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

140 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: