BG: Pet saobraćajnih nezgoda, stradao motociklista

U udesu koji se nešto posle dva časa nakon ponoći dogodio u Ulici Kneza Miloša u Beogradu, stradao je motociklista, preneo je RTS.

Izvor: B92

Četvrtak, 14.04.2016.

07:38

Default images

Prema rečima portparola gradske službe Hitne pomoći Nade Macure, muškarac je nakon udesa u besvesnom stanju prevezen na odeljenje reanimacije Vojno-medicinske akademije.

Ekipe Hitne pomoći intervenisale su tokom noći 112 puta, od čega je 19 intervencija izvršeno na javnim mestima, a pomoć lekara najčešće su tražili astmatičari.

Macura je dodala da je tokom prethodnog dana registrovano pet sabraćajnih nezgoda u Beogradu i jedna teška trauma, a da su ekipe Hitne pomoći intervenisale 152 puta, od čega je 58 intervencija izvršeno na javnim mestima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: