RIK proglasio 21. listu, odbačena "Tolerancija"

RIK je proglasila još jednu, 21. izbornu listu, pod nazivom "U inat - složno za Srbiju - Narodni savez" koju je podnela Grupa građana Narodni savez.

Izvor: Tanjug

Utorak, 12.04.2016.

23:30

RIK proglasio 21. listu, odbačena
Foto: Thinkstock

RIK je doneo i rešenje o ispunjenju uslova za određivanje predstavnika podnosioca ove izborne liste u prošireni sastav Komisije, saopšteno je iz RIK-a.

Republička izborna komisija proglasila je i 20. izbornu listu za predstojeće izbore - "Zelena stranka", dok je odbila proglašenje izborne liste "Tolerancija".

RIK je donela i rešenje kojim se utvrđuje da koalicija Zelena stranka, podnosilac proglašene izborne liste kandidata, ima položaj političke stranke nacionalne manjine.

RIK je donela i Rešenje o ispunjenju uslova za određivanje predstavnika podnosioca ove izborne liste u prošireni sastav organa za sprovođenje izbora i Rešenje kojim se utvrđuje da Miloš Pejović i Marina Mila, diplomirani pravnici iz Beograda, uđu u prošireni sastav RIK-a.

RIK je odbacila prigovor koalicije Demokratski pokret Rumuna Srbije - Stranka Rusa Srbije, podnosioca Izborne liste "6.oktobar - za sve nas" kao neblagovremen.

Predsednik RIK-a Dejan Đurđević obavestio je članove RIK-a da je "Nijedan od ponuđenih odgovora" povukao izbornu listu kandidata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: