Pet eksplozija u RUS, napad na policijsku stanicu

Ispred policijske stanice u Stavropolju na jugozapadu Rusije danas se začulo pet eksplozija.

Izvor: RTS, Tanjug

Ponedeljak, 11.04.2016.

10:44

Pet eksplozija u RUS, napad na policijsku stanicu

Kako prenose ruski mediji, napad su izveli teroristi samoubice, od kojih su trojica poginula u napadu, a četvrti je likvidiran. Interfaks navodi da, osim napadača, nema drugih žrtava.

"Tri bombaša samoubice razneli su se ispred zgrade policije Novoselickog rejona Stavropoljskog kraja. Teroristi su poginuli, a čulo se ukupno pet eksplozija", navode izvori.

U Glavnoj upravi MUP-a u Stavropolju potvrdili su vest o napadu.

Vlasti rade na identifikaciji žrtava i povređenih.

Interfaks navodi da se evakuišu škole u blizini mesta eksplozije.

Iz ruskog MUP-a je ranije danas navedeno da su ubijena dvojica terorista.

"Danas je ubijeno dvoje terorista koji su pokušali da napadnu stanicu milicije Novoselickog rejona Stavropoljskog kraja. Jednog od njih su ubili pripadnici policije pri pokušaju proboja, a drugi se razneo. Prema prvim informacijama, nema žrtava među pripadnicima policije i civilnog stanovništva", izjavili su ranije danas u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Stavropoljski kraj se nalazi na prostoru severnih padina Kavkaza. .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: