Danas: Vučić u Mostaru sa Kitarovićevom o blokadi

Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastaće se u utorak u Mostaru i sa predsednicom Hrvatske Kolindom Grabar Kitarović, piše list “Danas“.

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.04.2016.

22:41

Danas: Vučić u Mostaru sa Kitarovićevom o blokadi
Tanjug/Hina

Vučić i Kitarovićeva će se sastati kako bi razgovarali o razlozima zbog kojih je Hrvatska blokirala otvaranje poglavlja 23 u procesu evropskih integracija Srbije.

Prema navodima tog lista, u ponedeljak se radilo na organizovanju neformalnog susreta Vučića i Grabar Kitarović kako bi razgovarali o tom problemu.

U Mostaru će sutra biti otvoren 19. Međunarodni sajma privrede, a pored drugih državnika iz regiona, prisustvovaće i premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Tom prilikom, premijer Vučić će se sastati sa članovima Predsedništva Bosne i Hercegovine - predsedavajućim Bakirom Izetbegovićem i srpskim i hrvatskim članovima Mladenom Ivanićem i Draganom Čovićem, kao i sa predstavnicima srpske zajednice u Mostaru, te vladikom zahumsko-hercegovačkim Grigorijem.

"Premijer ide u Mostar kako bi ne samo predstavio srpsku privredu, već i da bi razgovarao o regionalnim problemima, i sa Bakirom Izetbegovićem, Kolindom Grabar Kitarović, ali i sa Mladenom Ivanićem i Draganom Čovićem", naveo je Danas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: