Dačićev selfi sa 25.000 ljudi: Samo smo mi levica

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić ocenio je u Beogradu da levicu u Srbiji predstavlja samo SPS i niko drugi.

Izvor: Tanjug

Subota, 09.04.2016.

17:08

Dačićev selfi sa 25.000 ljudi: Samo smo mi levica
Foto: Tanjug

Dačić je na predizbornom skupu SPS-a u Kombank areni rekao da je ta partija u prethodnom periodu podnela najveće žrtve, ali i da su socijalisti prvi priznali greške i počeli da se menjaju.

"Ponosni smo na našu prošlost, uvek smo bili tu za Srbiju i ni jedan socijalista nikad nije izdao svoju zemlju. Donosili smo pogrešne odluke, ali nikada nismo prodavali fabrike, ostavljali radnike na ulici, nismo otimali i pljačkali, za razliku od onih koji su došli na vlast 5. oktobra", rekao je Dačić.

Prema njegovim rečima Srbija je danas stabilna zemlja što je, kako je naveo, u velikoj meri zasluga koalcije SPS - Jedinstvena Srbija (JS).

Dačić je ponovio da se ta stranka zalaže za ulazak Srbije u EU, ali i da je opredeljena za saradnju sa tradicionalno prijateljskim državama poput Rusije i Kine.

Obraćajući se okupljenima, Dačić je pozdravio unuka Slobodana Miloševića Marka i njegovu majku Milicu, kao i predsednika Zelenih Srbije Ivana Karića i predsednika Komunističke partije Jošku Broza.

Predsednik JS Dragan Marković Palma ocenio je da ne bi bilo ni jednog stranog investitora u Srbiji, da nije nije bilo koalicije SPS - JS.

"Dačić i ja hoćemo da svi gradovi Srbije budu kao Jagodina. Da bi investitori došli u vaš grad moraju mnogo da vam veruju. Od tri zainteresovana investitora, ja ubedim jednog da ulaže u Srbiju", rekao je Marković.

On je pozvao građane da kupuiju samo srpske proizvode, kako bi zemlja izašla iz ekonomske krize i ponovio da Srbija ne sme ući u NATO, već da mora ostati neutralna.

Zamenik predsednika SPS-a Aleksandar Antić rekao je da su rezultati koje je SPS ostvario u prethodnom periodu ono sa čim ta stranka izlazi pred građane Srbije.

"Mnogi su nas kopirali, mnogi potcenjivali, ali od danas niko nema pravo da nas potcenjuje. Ova koalicija ima ozbiljan program, hoćemo mir, slobiodu i socijalnu pravdu. Mi smo tu da pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija", rekao je Antić.

Skupu u beogradskoj areni prisustvovali su i predsednik Socijalističke partije Republike Srpske Petar Đokić, predsednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Srđan Milić, kandidati sa izborne liste SPS - JS.

Dačić je sledeći trendove, napravio selfie fotgrafiju na bini, uz komentar " Selfie sa 25.000 ljudi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: