Mladić iz Crvenke pušten iz policije

Mladić I.R. saslušan u vezi ubistva pevačice. On je posle ispitivanja, pušten iz policije. Traga se za njegovim bratom N. R.

Izvor: B92

Četvrtak, 07.04.2016.

13:09

Mladić iz Crvenke pušten iz policije

Policijski inspektori koji se bave ispitivanjem slučaja ubistva pevačice Jelene Marjanović Krsmanović danas su, nakon pretresa jedne kuće u Crvenki iz nje izveli mladića i odveli ga na ispitivanje.

Pre nego što su ga odveli, forenzičari su pretresli njegovu kuću. Kuća mladića nalazi se samo na 200 metara od nasipa na kome je pronađeno Jelenino telo.

Mladić je, kako saznaje "Blic" ispitan u svojstvu građanina, i nije osumnjičen, a nakon ispitivanja je pušten.

Otac mladića rekao je za "Blic" da ne zna zašto su mu odveli sina, kao i da je on bio kod kuće u vreme ubistva.

I dalje traje policijska istraga ubistva pevačice, policija analizira pozive i poruke koje je dobila neposredno pred smrt, a prema navodima “Večernjih novosti“, operativci policije pokušavaju da rekonstruišu poslednja 24 sata života pevačice kako bi pronašli trag koji bi odveo do ubice.

Stručnjaci s Biološkog fakulteta u Beogradu uspeli su da izoluju uzorak DNK pronađen ispod njenih noktiju, koji pripada drugoj osobi.

Ipak, istraga se uglavnom vrti oko njenog supruga Zorana, proučavaju se telefonske bazne stanice, ali i analiziraju poruke iz njenog mobilnog telefona.

Ključni su i poslednji sati u kući Marjanovića i njihovi međusobni odnosi, a u sredu je nastavljena pretrage terena oko kanala u kome je pronađeno telo žene, ne bi li se pronašlo oružje ili neki drugi trag.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: