Čanak: Nisam protiv Vučića, ali nisam ni za njega

Predsednik LSV Nenad Čanak izjavio je da ta stranka nema nameru ni da sarađuje, ni da ne sarađuje s nekom drugom strankom.

Izvor: B92

Četvrtak, 07.04.2016.

11:18

Čanak: Nisam protiv Vučića, ali nisam ni za njega
Tanjug

On je naveo da je za stranku najvažnije da ostvari svoj program.

Lider LSV Nenad Čanak rekao je za NIN da ne može da napada nekoga ko preuzme delove njegovog programa, misleći na predsednika SNS Aleksandra Vučića.

Takođe, istakao je da ne može da bude protiv njega zato što je odlučio da kaže da je pravio greške kada je bio radikal i da sada hoće te greške da ispravi.

“Da li sada treba da ga napadnem što je poverovao u Evropu? Ja to ne mogu“, rekao je Čanak.

Upitan da li je moguća saradnja s Vučićem, rekao je da on i njegovi koalicioni partneri nemaju nameru da sarađuju ni s kim, ali ni da ne sarađuju.

“Mi imamo nameru da ostvarimo naš program“, naveo je Čanak.

Takođe, istakao je da Aleksandar Vučić nije naručio njegovo ubistvo i da će njegovo prvo pitanje biti kako to da Mihalj Kertes nije u zatvoru pošto je 1999. godine naložio visokopozicioniramom kadru SPS iz Novog Sada da pronađe “nekoga“ da ga likvidira.

Govoreći o saradnji s Borisom Tadićem i Čedomirom Jovanovićem, Čanak je rekao da je izabrao tu listu jer tačno zna gde su im političke razlike i koja su ograničenja takve saradnje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: