Plavšić: Ne verujem da bi se Karadžić pokajao

Jesam se pokajala za ono što se ratnih godina dešavalo u BiH, ali nisam sigurna da bi se i Radovan Karadžić poneo isto, rekla je za Blic Biljana Plavšić.

Izvor: FoNet

Četvrtak, 24.03.2016.

10:56

Plavšić: Ne verujem da bi se Karadžić pokajao

On je jedan nerealni optimista koji je RS ponekad skupo koštao. Međutim, mislim da bi mu sada taj nerealni optimizam dobro došao, ocenila je Plavšić, nekadašnja predsednica Republike Srpske.

"Sa sve tri strane bilo je zločina. ne mogu prema tome da se odnosim tako što ću zaobići istinu i što ću prećutati ono što nije u redu i što nije kako treba", rekla je ona i napomenula da je Hag pun prava, ali ne i pravde.

Biljana Plavšić je 2003. godine priznala krivicu za sve zločine koje joj je Hag stavio na teret.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: