Rekao radnicama: Hoću da se ubijem, izađite

Muškarac koji se razneo bombom u poslastičarnici u centru Beograda pre aktiviranja naprave rekao je radnicima i mušteriji da izađu, jer "želi da se ubije".

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.03.2016.

14:28

Rekao radnicama: Hoću da se ubijem, izađite
Foto: B92

Samoubistvo bombom izvršio je muškarac star oko 50 godina, ali više detalja o njegovom identitetu i motivima zasad nije poznato.

Kako su rekli svedoci, on je oko 12.30h ušao u poslastičarnicu "Petković" čiji je vlasnik bivši ministar Bratislav Petković, pokazao bombu radnicama i jednoj mušteriji i rekao im da izađu iz lokala, jer želi da se ubije.

Nepoznati muškarac je potom otišao u prostoriju iza glavne prostorije poslastičarnice, aktivirao eksplozivnu napravu, legao na nju, posle čega je došlo do eksplozije.

Televizija N1 je objavila da je kod njega "pronađena veća količina lekova", a zasad se ne zna da li je pronađena i nekakva oproštajna poruka.

Policija je blokirala pristup poslastičarnici i vrši uviđaj, a efekti detonacije se ne vide na izlogu, niti u prvoj prostoriji lokala.

U incidentu nema povređenih.

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je dosadašnja istraga utvrdila da se ne radi o terorističkom aktu.

Kako se navodi u saoštenju MUP, ne radi se o terorističkom aktu, jer je ta osoba pre aktiviranja eksplozivne naprave zatražila od dvoje zaposlenih i jednog kupca da odmah izađu iz objekta.

O incidentu pročitajte još u posebnoj vesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: