Gojkovićeva raspisala lokalne izbore

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković raspisala je izbore za odbornike skupština gradova i opština, koji će biti održani 24. aprila.

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.03.2016.

12:27

Gojkovićeva raspisala lokalne izbore

Lokalni izbori neće biti održani u 14 lokalnih samouprava u kojima mandat vlastima nije istekao, odnosno odluka o raspisivanju izbora ne važi za opštine u kojima su održani vanredni lokalni izbori u periodu od 2013. do 2015. godine a to su: Beograd, Zaječar, Aranđelovac, Bor, Vrbas, Kovin, Kosjerić, Lučani, Majdanpek, Medveđa, Mionica, Negotin, Odžaci i Pećinci.

Gojković je pozvana građane da izađu na izbore na kojima će "Imati priliku da na svim nivoima odluče o budućnosti Srbije, svojih porodica i dece".

Ona je svim učesnicima izbora poželela uspeh, apelujući na njih da vode pozitivnu kampanju.

Inače, poslednji lokalni izbori održani su 6. maja 2012. godine.

Lokalni izbori biće održani istovremeno sa vanrednim parlamentarnim izborima, koje je predsednik Republike Tomislav Nikolić raspisao u petak,4. marta.

Ranije je najavljeno da će istog datuma biti održani i pokrajinski izbori, koje raspisuje predsednik Skupštine AP Vojvodine Ištvan Pastor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: