Prljava kampanja – Tramp o "veličini" i kolenima

Debata potencijalnih predsedničkih kandidata Republikanske partije održana u četvrtak protekla je u veoma vulgarnom tonu.

Izvor: B92

Petak, 04.03.2016.

10:53

Prljava kampanja – Tramp o
Beta/AP

Najveći favorit u predsedničkoj trci Donald Tramp je otvorio debatu odgovorom protivkandidatu Marku Rubiju u vezi sa veličinom svojih genitalija.

Senator sa Floride je nedavno pomenuo da Tramp ima male šake i dodao da “se zna šta se kaže za muškarce sa malim šakama“.

Tramp je prisutnim pristalicama Republikanske partije pokazao otvorene šake i potom istakao da je sugestija da “i nešto drugo treba da bude malo“ lažna.

“Uveravam vas da ne postoji nikakav problem“, rekao je Tramp.

Kako ocenjuje CNN, verovatno najnerealniji momenat u trci za predsedničku nominaciju stiže nakon oštrih kritika koje je nekadašnji kandidat Republikanaca Mit Romni izneo na Trampov račun.

On je istakao da je biznismen lažnjak, da su mu obećanja bezvredna i da ne sme imati nikakvu moć.

“Romni je sramota za Republikansku partiju. On je propali kandidat, trebalo je da veoma lako pobedi Baraka Obamu. On je izgubio i to je bila sramota za sve. Pretpostavljam da želi da skrene pažnju na sebe, da se opet vrati u igru. On moli za moju lepu reč, da mu kažem da padne na kolena, pao bi na kolena“, dodao je Tramp.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: