Mediji: Đurić predao Tačiju "neki pisani dokument"

Zamenik premijera Kosova Hašim Tači sastao se u jednom restoranu na periferiji Prištine sa direktorom vladine Kancelarije za KiM Markom Đurićem.

Izvor: B92

Petak, 26.02.2016.

15:12

Mediji: Đurić predao Tačiju
Tanjug

To je prenelo više medija na albanskom jeziku.

Prištinski dnevnik "Zeri" i portal "Infokus" naveli su da je Đurić Tačiju predao neki pisani dokument u kome, navodno, stoje zahtevi koji su nadoknada za glasove koje bi srpski poslanici dali Tačiju na vanrednoj sednici Skupštine Kosova kako bi on bio izabran za predsednika Kosova.

Isti izvori naveli su da se Đurić sa Tačijem sastao prilikom povratka iz Goraždevca.

Predsednik Srpske liste Slavko Simić rekao je juče za agenciju Beta da je na jučerašnjoj sednici Prdsedništva Skupštine Kosova zahtevao da koalucioni partneri Srpske ispune svoje obaveze iz koalicionih sporazuma, kao i iz Briselskog sporazuma.

Iz vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju nisu hteli da komentarišu, kako su naveli, te spekulacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: