Rusija odgovara: Pentagon da smanji doživljaj

Predstavnik Ministarstva odbrane Rusije reagovao je na reči američkog kolege Pitera Kuka, koji je izjavio da je prekid vatre u Siriji test za ruske vlasti.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.02.2016.

09:53

Rusija odgovara: Pentagon da smanji doživljaj
Screenshot

Zvanični predstavnik Ministarstva odbrane Rusije Igor Konašenkov, komentarišući izjavu predstavnika američkog vojnog resora Pitera Kuka da je prekid vatre u Siriji test za rusku vlast, pozvao ga je da „smanji doživljaj“.

"Gospodine Kuk, pre neki dan ste iz nekog razloga objavili da je prekid vatre u Siriji test za rusku vlast. Posavetovao bih gospodinu Kuku da smanji doživljaje i usredsredi se na delatnosti vezane za organizaciju koju on predstavlja, tj. Pentagon. Iako, uveren sam, raditi to bez vojnog znanja, za razliku od svojih prethodnika, nije jednostavno. Zato on i želi da kompenzuje svoje neuspehe velikim glupostima. Treba biti skromniji i profesionalniji“, izjavio je Konašenkov na brifingu Ministarstva odbrane o sporazumu Rusije i SAD o prekidu vatre u Siriji, prenosi "Sputnjik".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: